My Fit Pizza

„Több éves olaszországi és itthoni tapasztalataimat, a szakmai fogásokat és az igazi, olasz pizza rejtélyeit szeretném megismertetni Veled; olyanokat, amelyek a szakácskönyvekben nem szerepelnek.”

Simon Zoltán
pizzamester

„Több éves olaszországi és itthoni tapasztalataimat, a szakmai fogásokat és az igazi, olasz pizza rejtélyeit szeretném megismertetni Veled; olyanokat, amelyek a szakácskönyvekben nem szerepelnek.”

Simon Zoltán
pizzamester

Miért szenvedélyem a pizza-sütés?

Minden egyes pizza elkészítését egy alkotásnak tartom, és jó érzéssel töltenek el azok a visszajelzések, amelyeket a vendégektől kapok, jó érzés örömöt szerezni. 
A pizzasütés mesterségét Olaszországban sajátítottam el, éveket dolgoztam Jesoloban a tengerparton, ahol Lorenzo Giordano pizzamester avatott be az igazi olasz pizzakészítés mesterfogásaiba. Pizzasütő szakoktató képesítésemet FORLI-ban a NipFood.com-nál végeztem. A budapesti Trattoria Venezia pizza-mestere és tulajdonosa voltam 20 éven keresztül.

Számos hazai és nemzetközi versenyen vettem részt és veszek részt a mai napig, versenyzőként és zsűriként egyaránt.
  • 2024-ben Olaszországban, Riminiben megrendezett pizza-világbajnokságon 12. helyezést értünk el csapatommal.
  • Zsűriként 2023. szeptember 1-3. között megrendezésre került a II. Piaggio Pizzakészítő Bajnokság, az őszi Food Truck Show keretében, a Kincsem Parkban. Ugyanebben az évben a Hungexpo-n megrendezett pizzasütő versenyen szintén zsűriként vettem részt.
  • A magyar csapat felkészítő trénere voltam 2022-ben, a pármai pizza világbajnokságon.

Kézműves Pizzalap-gyártó műhelyünket 6 éve működtetjük, és vendéglátó helyeket szolgálunk ki pizzalapjainkkal. Küldetésünk része, hogy vendéglátóhelyek számára is minőségi olasz pizzát biztosítsunk, hogy elégedett, visszatérő vendégeik legyenek.

Kisütött pizza
0 +
év tapasztalat
0
OLASZ HAGYOMÁNYOKAT KÖVETÜNK
0 %

Hogyan dolgozunk nap mint nap?

Folyamatosan új ízekkel kísérletezünk
Például nemrégiben kifejlesztettük a 40%-al kevesebb a szènhidrát tartamú pizzalapot, amely cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak, sportolóknak ajánlott.
Friss, olasz alapanyagokkal dolgozunk
Csakis minőségi, olasz alapanyagokkal dolgozunk, amelyeket a Balzano Food kereskedésből szerzünk be.
Nemcsak tanítjuk a pizzakészítés művészetét
Kézműves Pizzalap-gyártó műhelyünkben naponta átlagosan 250 pizzalapot sütünk ki.
Gyorsan és hatékonyan tanítunk
Tanfolyamainkon intenzíven, 1-4 nap alatt adjuk át a tudást. Tudjuk, hogy az idő drága, ezért igyekszünk gyakorlatias képzés keretében csak a lényegre koncentrálni.
Folyamatosan tanulunk más pizzamesterektől

A 2024-es Riminiben megrendezett pizza világbajnokságra a felkészítést Lázár Chéf-nek köszönhetjük. Folyamatosan tanulunk más mesterektől, hogy a legjobb tudást adjuk át tanfolyamainkon.

Maradt még kérdésed?

Kérj visszahívást az űrlap kitöltésével!